Titaanisormus Surfing Colors 14/20010 1464

399,00599,00

Surfing Colors sormus mallisto sisältää 18 sormusta, joista yhdeksän timanteilla ja yhdeksän ilman timantteja. Sormusten runko-materiaali on joko musta zirkonium, titaani tai niiden yhdistelmä. Sormuksia koristaa tyylikkäästi valko-, kelta- tai punakultainen koristeraita joko timanteilla tai ilman. TÄMÄ SORMUS ON TITAANIA, ZIRKONIUMIA JA PUNAKULTAA. Titaani ja zirkonium on ominaisuuksiltaan toistensa kaltaisia kevyitä, kestäviä ja allergisoimattomia materiaaleja.

-SORMUKSEN LEVEYS: 5,0 mm

-TIMANTIT: 0,10 ct / W si. Timantti on erinomainen korukivi ja parhaimmillaan juuri sormuksissa, koska se ei kovuutensa ansiosta kulu ja säilyttää siten loistonsa vuosikymmeniä.

LISÄTIETOJA TITAANISORMUKSIEN OMINAISUUKSISTA KLÖYDÄT HIEAMAN ALEMPAA KOHDASTA ”KUVAUS”:

Lisätietoja saat myös soittamalla 040 1593 566 tai käymällä liikkeessäni Hyvinkäällä Hämeenkatu 20, sekä sähköpostilla.

Tuotetunnus (SKU): 14/20010 1464 Osastot: ,

Kuvaus

-TIMANTTIEN ISTUTUS: Timantit on istutettu sormuksen runkoon. Ei korkeita ”kiviosia”, eli sormus ei tartu kiinni esimerkiksi vaatteisiisi. Tästä syystä titaanisormus on erittäin miellyttävä käytössä.

-PYÖRISTETTY SISÄREUNA: Miellyttävän titaanisormuksesta tekee myös voimakkaasti pyöristetty sisäreuna. Siksi sormus tuntuu miellyttävän ”pehmeältä” sormessasi. Pyöristys tekee sormuksesta myös ”ilmavan”, joka etenkin kesällä lisää käyttömukavuutta.

-KEVYT, KOVA JA KESTÄVÄ: Kevyt titaani on kultaa ja etenkin hopeaa kovempi materiaali ja siksi titaanisormukset on erittäin kestäviä. Toisin, kuin monesti luullaan, titaanisormukset ei kuitenkaan ole täysin narmuuntumattomia. Niihinkin saattaa siis tulla elämisen jälkiä, kuten muihinkin yleisimpiin koru materiaaleihin.

LAADUKAS: Kuten kuvastakin näkyy, on sormuksen pienimmätkin yksityiskohdat laadusta tinkimättä tarkasti viimeistelty.

ALLERGIA YSTÄVÄLLINEN: Titaanisormukset on allergiaystävällisiä ja siksi hyvä valinta herkkäihoiselle.

LÄMMIN JOPA TALVELLA: Titaanin huonon lämmönjohtokyvyn ansiosta titaanisormus on miellyttävän lämpimän tuntuinen ihoa vasten jopa talvipakkasella.

PIENEMPI HIILKIJALANJÄLKI: Titaanisormuksella on muita metalleja pienempi hiilijalanjälki. Jos eettisyys on sinulle tärkeää, on titaanisormus hyvä valinta.

-TAKUU: Titaanisormuksilla on vuoden takuu, joka korvaa valmistuksesta johtuvat virheet, kuten esimerkiksi timantin irtoamisen.

EDULLINEN: Titaani on edullinen materiaali, eli jopa useita satoja euroja edullisempi, kuin vastaava sormus olisi esimerkiksi valkokultaisena.

HOITO/HUOLTO: Titaanisormus ei kaipaa erityistä huoltoa. Likaa saattaa kertyä varsinkin timanttien ympärille, mutta sen saat pois liottamalla sormusta ensin kuuman veden ja astianpesuaineen sekoituksessa ja sen jälkeen harjaamalla pehmeällä hammasharjalla ja astianpesuaineella. Mattapintaisen sormuksen mahdolliset pinta naarmut saat pois esimerkiksi ”karhun kielellä”, joita myydään mm. ruokakaupoissa.

-ILMAINEN KAIVERRUS: Kiinnostaako kaiverrus? No hyvä, sillä kaikkiin titaanisormuksiin saat sen ILMAISEKSI. Kaiverrus toiveen voit lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan. Kaiverrukseen saat lisättyä seuraavat symbolit: sydän / kaksi sydäntä / ääretön. Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla, eli esimerkiksi SINÄ (sydän) MINÄ. Huomioithan, että kaiverretulla sormuksella ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta.

JÄIKÖ VIELÄ KYSYTTÄVÄÄ TITAANISORMUKSESTA? Lähetä siinä tapauksessa sähköpostia (asiakaspalvelu@kultasepparanta.fi) tai vielä mielummin soita (040 1593 566), koska viestittelemällä saattaa asioita jäädä epäselviksi.

TERVETULOA KÄYMÄÄN LIIKKEESSÄNI HYVINKÄÄLLÄ: Haluatko mielummin nähdä sormuksen ”livenä” ja testata sitä sormeesi? Siinä tapauksessa tervetuloa käymään liikkeessäni Hyvinkäällä, jos etäisyyttä ei ole liikaa. Samalla varmistamme sormuksen oikea koon.  Katso aukioloajat yhteystiedot kohdasta.

KULTA MAKSUVÄLINEENÄ: Ostoksesi voit maksaa osin tai kokonaan myös kullalla. Kaikki kulta, eli kultakorut ja jopa kultahampaat käyvät maksuvälineenä, kun asioit liikkeessäni Hyvinkäällä. Verkkokaupan oston maksamisesta kullalla kannattaa olla yhteydessä puhelimitse etukäteen 040 1593566 (tässä tapauksessa kultaa olisi hyvä olla ainakin n. 10 grammaa, eli esimerkiksi 2-3 vähän tukevampaa sormusta).

ILMAINEN VAIHTO TAI PALAUTUS: Jos olet epävarma sormesi koosta tai epäröit tilata sormusta pelkästään kuvan perusteella, niin ei hätää. Voit vaihtaa sormuksen oikean kokoiseen tai palauttaa sen ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autan mielelläni koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessäni Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet osoitteessa Hämeenkatu 20 (katso aukioloajat yhteystiedoista). Tervetuloa käymään.

TOIMITUSAIKA: Titaanisormusten toimitusaika on yleensä 5-10 arkipäivää. Liikkeestäni löytyy sormuksista mallikappaleet, mutta malliston laajuuden (n. 200 sormusmallia) vuoksi  tilaan niitä valmistajalta, kun itse saan tilauksia. Jos on hätätapaus ja toimitusaikani siksi liian pitkä, ole rohkeasti yhteydessä puhelimitse (040 1593 566), niin katsotaan, olisiko tilaustasi mahdollista nopeuttaa.

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Jos olet epävarma kuvan perusteella tilaamiseen, niin ei hätää. Voit palauttaa sormuksen tai vaihtaa oikean kokoiseen  ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autamme mielellämme koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Katso toimitusehdot ostoskorisivulta. Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessämme Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet.

TERVETULOA käymään!

Kaiverrus

Kaiverrus sisältyy hintaan. Kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Kaiverruksiin saa lisättyä seuraavat symbolit:

  • sydän
  • kaksi sydäntä
  • ääretön

Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla. Esim. Sinä (kaksi sydäntä) Minä

Kaiverrus toiveen voi lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan.

Titaanisormuksen etuja

  • titaani on kevyt, kova ja allergisoimaton materiaali!
  • titaanilla on muita metalleja pienempi hiilijalanjälki!
  • sormuksissa miellyttävä pyöristetty sisäpuoli!
  • timanttien istutus on käytännöllinen, eikä tartu kiinni!
  • sormuksia timanteilla tai ilman!

Lähes kahden sadan sormuksen laaja mallisto!

Toimitusaika

Tuotteen toimitusaika 5-10 arkipäivää. Valtaosa sormuksista valmistetaan tai tilataan valmistajilta toivotun kokoisina.