Kuinka vihkisormus muuttuu mieleiseksi

10 vuotta sitten Johanna teetti itselleen vihkisormuksen omien toiveidensa mukaan, mutta lopputulos ei ollutkaan toivottu. Hän tyytyi siihen silti, mutta nyt 10 v. hääpäivän kunniaksi asia piti vihdoin saada korjattua, joten hän tuli luokseni mukanaan vihki- ja kihlasormus, sekä ”hahmotelma” kuviosta, jonka hän uuteen sormukseen halusi.

”Hahmotelman” ja yhteisen suunnitteluhetkemme tuloksena syntyi sormus, johon vanhasta vihkisormuksesta päätyi kolme pientä timanttia ja lisäksi vihreä safiiri. Sormuksen runko on keltakultaa ja kuvio valkokultaa. Katso läpi kaikki kuvat, niin näet Johannan ”hahmotelman” ja sormukset ennen muutosta.

MITÄHÄN KIVAA SINUN VANHOISTA KULTAKORUISTA SAISI AIKAISEKSI? Onko sinulla vanhoja käyttämättömiksi jääneitä koruja tai kenties perintö koruja, jotka ansaitsisivat ”uuden ”mahdollisuuden”? Sormuksen tai jonkin muun korun voit toki teettää ilman, että siihen käytetään omia koruja, mutta jos sellaisia on, säästät rahaa varsinkin, jos niiden joukossa on käyttökelpoisia timantteja tai muita jalokiviä. Ole rohkeasti yhteydessä puhelimitse (040 1593 566) tai sähköpostilla (asiakaspalvelu@kultasepparanta.fi) tai tämän sivuston ”chatin” kautta. Sähköpostiin mielellään kuvia mahdollisista olemassa olevista koruista ja puhelinnumero. Voit tietenkin tulla myös käymään liikkeeseen Hyvinkäälle. Yhteydenotto ei velvoita mihinkään, mutta saat hinta-arvion, jota voit jäädä miettimään.

Liittyvät julkaisut