Näytetään tulokset 1–9 / 105

 • Muutostyö

  0,00

  Kun mies kosii, on perinteinen rivisormus varma valinta tulevan vaimon kihlasormukseksi. Tässä nuoren miehen myöntävän vastauksen tuonut :) valinta, sekä oma sormuksensa, joka on täynnä tunnearvoa, sillä se on hänen vaarinsa entinen kihlasrmus, joka pienennettiin hänelle sopivaksi ja kiillotettiin uuteen uskoon.

 • Tilaustyö

  0,00

  Nuori herrasmies teetti rivisormuksen kosiakseen tyttöystäväänsä. Oma kihlasormuksensa on täynnä tunnearvoa, sillä se on hänen vaarinsa entinen kihlaosrmus, joka pienennettiin sopivaksi ja kiillotettiin uuteen uskoon.

 • Muutostyöt

  0,00

  ?VANHOILLE KORUILLE UUSI ELÄMÄ! Pariskunta teetti vihkisormukset käyttäen hyväksi vanhoja käyttämättömiksi jääneitä korujaan. Verstaallamme Hyvinkäällä niistä valmistui kuvan valkokultaiset sormukset ja kaikki timantit on tietysti peräisin niistä vanhoista koruista.

 • Muutostyö

  0,00

  Taas kerran kasa vanhoja koruja "kierrättyi" kätevästi, kun Suvi luopui omistaan uutta sormustaan varten. Suurin osa tämän uuden valkokultaisen sormuksen timanteista löytyi myös vanhoista koruista ja kuvassa taustalla häämöttää se Suvin koru"kasa", jolla hoitui osa kustannuksista.

 • Muutostyö

  0,00

  Näidenkin sormusten valmistamisessa hyödynnettiin asiakkaan vanhoja koruja, joista toiseen istutettiin vinoon riviin timantteja suoraan sormuksen runkoon niin, ettei varmasti tartu kiinni vaatteisiin. Kivettömään sormukseen haluttiin hiukan "rosoa" ja se toteutettiin reunoja "rikkomalla". 

   

 • Muutostyö

  0,00

  Johannan vihkisormuksessa on timantteja niin paljon, että varmasti näkyy naapuriin asti ja ne kaikki on peräisin hänen vanhoista sormuksistaan. Muitakin vanhoja kultakoruja hänellä oli niin reilusti, että lähes puolet vihkisormuksen kustannuksista hoitui niillä, eli uuden sormuksen teettäminen oli silkkaa säästöä.

 • Muutostyö

  0,00

  Pariskunta ajeli pitkän matkan liikkeeseeni Hyvinkäälle mukanaan ISO kasa kultaa, jota he halusivat hyödyntää sekä vihki- että kihlasormusten hankintaan. Kaikki sormukset hankittiin siis saman tien, mutta Kuvaan pääsi vain vihkisormukseksi valittu Sormusten Herran oman malliston timanttisormus. Se kultakasa oli oikeasti ISO, eikä kolmeen kultasormukseseen tarvinut käyttää rahaa lainkaan, vaan päinvastoin he saivat mukaansa sormukset ja 200€ bensarahaa. Kyllä kierrätys kannattaa.

 • Tilaustyö

  0,00

  UPEIN LAHJAKORTTI IKINÄ!

  Tiina sai mieheltään tämän ihan omin käsin suurella tunteella ja rakkaudella väkertämän sormuksen, mutta ihan aidosta kulta- tai hopeasormuksesta ei kuitenkaan ollut kyse, vaan maalarinteipistä sormukseksi muotoiltu lahjakortti. Tyylikkääseen sormus-lahjakorttiin oli ulkopuolelle ”kaiverrettu” liike (Sormusten Herra), jossa sillä voisi lunastaa sellaisen sormuksen, jonka Tiina itse haluaa ja sisäpuolelle käytettävä summa. Täydet pisteet Tiinan miehelle näin hauskasta ja poikkeavasta ideasta. Tiina on pinkin ystävä, joten uuden sormuksen kiviksi valikoitui pinkit safiirit. Onnea Tiinalle!

   

 • Tilaustyö

  0,00

  Rosoista ja hempeää!

  Pariskunnan sormusvalinnat poikkesi reilusti toisistaan, kun tuleva morsian valisti sormeensa rivisormuksen, jossa timantit on istutettu "raeistutuksella" käytännöllisesti suoraan runkoon ja  sulhasen sormus taas on ronskisti "takopintainen". Sormus sai lisäksi rosoiseen pintaansa heidän nimikirjaimensa ja tietenkin käsin kaiverrettuna.

End of content

End of content