Beat of Love timanttisormus Andromeda R-1934-025LD laboratoriotimanteilla

890,00925,00

  • Materiaali: 14k kelta- tai valkokulta
  • Timantit:  0,25 ct W vs laboratoriotimantti (katso lisää tietoa laboratoriotimanteista alta kohdasta kuvaus)
  • Leveys:  runko 1,5 / kiviosa 4,3
  • Sormus on valmistettu niin, että sen viereen ”istuu” kauniisti esimerkiksi kihlasormus. Runkoa leveämpi kiviosa on aseteltu niin, että toinen sormus mahtuu sen alle.
  • Toimitusaika: n. 2-3 viikkoa

-TERVETULOA KÄYMÄÄN LIIKKEESSÄNI HYVINKÄÄLLÄ: Haluatko mielummin nähdä sormuksen ”livenä” ja testata sitä sormeesi? Siinä tapauksessa tervetuloa käymään liikkeessäni Hyvinkäällä. Samalla varmistamme sormuksen oikea koon. Liikkeestä (ja verkkokaupasta) löytyy laaja mallisto myös muiden kotimaisten valmistajien timanttisormuksia, kuten Sormusten Herran oman malliston sormukset, sekä Festive ja Lancetta sormukset.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

LABORATORIOTIMANTIT: Laboratoriotimantit on kemiallisesti, optisesti ja fyysisesti identtisiä louhittujen timanttien kanssa, joten niitä on mahdoton erottaa toisistaan pelkästään katsomalla. Ne ovat siis todellisia timantteja, mutta ainoa ero on, että ne on valmistettu maanpinnan yläpuolella erityisillä laitteilla.

Beat of Love laboratoriotimanttisormusten timantit on hyvin korkelaatuisia ja erittäin puhtaita moniin louhittuihin timantteihin verrattuna. Laboratoriotimantit ovat myös louhittuja timantteja edullisempia, joten saat suurempia ja laadukkaampia timantteja huomattavasti edullisempaan hintaan.

Onko laboratoriossa valmistetut timantit eettisempiä? Kyllä ja ei…Beat of Love timantit KYLLÄ. Laboratoriossa valmistetut timantit ei vaadi luontoa kuluttavaa kaivostoimintaa, mutta monesti ne kuitenkin valmistetaan käyttämällä suuria määriä energiaa ja sähköä. Beat of Love laboratoriotimantit valmistetaan kuitenkin laitoksessa, joka on sertifioitu hiilineutraaliksi, joten niiden hiilijalanjälki on lähes nolla.

TAKUU: Beat of Love sormuksilla on vuoden takuu, joka korvaa valmistuksesta johtuvat virheet, kuten esimerkiksi timantin irtoamisen.

HOITO/HUOLTO: Likaa saattaa kertyä varsinkin timanttien ympärille, mutta hyvä ”kotikonsti” on liottaa sormusta ensin kuuman veden ja astianpesuaineen sekoituksessa ja sen jälkeen harjata sitä pehmeällä hammasharjalla ja astianpesuaineella. Aika ajoin timanttisormuksia kannattaa käyttää kultasepällä, joka tarkastaa sen kunnon ja erityisesti kivien istutuksen. Tämä koskee etenkin jo jonkin aikaa käytössä olleita sormuksia.

JÄIKÖ VIELÄ KYSYTTÄVÄÄ SORMUKSESTA? Lähetä siinä tapauksessa sähköpostia (asiakaspalvelu@kultasepparanta.fi) tai vielä mielummin soita (040 1593 566), koska viestittelemällä saattaa asioita jäädä epäselviksi.

TERVETULOA KÄYMÄÄN LIIKKEESSÄNI HYVINKÄÄLLÄ: Haluatko mielummin nähdä laboratoriotimanttisormuksen ”livenä” ja testata sitä sormeesi? Siinä tapauksessa tervetuloa käymään liikkeessäni Hyvinkäällä. Samalla varmistamme sormuksen oikean koon. Sormusten Herra on yksityinen ketjuihin kuulumaton kultasepänliike Hyvinkäällä. Olen itse kultaseppä ja erikoistunut uniikkien sormusten valmistamiseen (esimerkkejä kohdassa ”kultasepän työt”) ja siksi olen tarkka myös liikkeen tiskissä olevien sormusten laadusta ja niiden valmistajista. Liikkeessäni saat siis paitsi tutustua laadukkaisiin sormuksiin, myös oikeasti asiantuntevaa palvelua. Katso aukioloajat yhteystiedot kohdasta.

ILMAINEN VAIHTO TAI PALAUTUS: Jos olet epävarma sormesi koosta tai epäröit tilata sormusta pelkästään kuvan perusteella, niin ei hätää. Voit vaihtaa verkkokaupasta tilatun sormuksen oikean kokoiseen tai palauttaa sen ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autan mielelläni koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessäni Hyvinkäällä, jossa sormuksista löytyy mallikappaleet osoitteessa Hämeenkatu 20 (katso aukioloajat yhteystiedoista). Tervetuloa käymään.

TOIMITUSAIKA: Beat of Love sormusten toimitusaika on yleensä noin kolme viikkoa.

 

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Jos olet epävarma kuvan perusteella tilaamiseen, niin ei hätää. Voit palauttaa sormuksen tai vaihtaa oikean kokoiseen  ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autamme mielellämme koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Katso toimitusehdot ostoskorisivulta. Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessämme Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet.

TERVETULOA käymään!

Kaiverrus

Kaiverrus sisältyy hintaan. Kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Kaiverruksiin saa lisättyä seuraavat symbolit:

  • sydän
  • kaksi sydäntä
  • ääretön

Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla. Esim. Sinä (kaksi sydäntä) Minä

Kaiverrus toiveen voi lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan.