Muutostyö

0,00

Asiakkaamme keltakultainen kantasormus kaipasi päivitystä, sillä sen heppoinen ohuesta pellistä valmistettu runko oli aivan lommoilla ja vääntynyt. Komea kivi sai ympärilleen tukevan ja kulutusta kestävän, sekä vanhaa yksinkertaisemman rungon, jonka värikin vaihtui samalla keltaisesta valkoiseksi. (Pääkuvassa sormus näyttää heijastuksien vuoksi kuitenkin keltakultaiseltta. Katso myös kuvat ennen mmutosta)

Toimitusaika 3-10 arkipäivää

Osasto:

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Jos olet epävarma kuvan perusteella tilaamiseen, niin ei hätää. Voit palauttaa sormuksen tai vaihtaa oikean kokoiseen  ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autamme mielellämme koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Katso toimitusehdot ostoskorisivulta. Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessämme Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet.

TERVETULOA käymään!

Kaiverrus

Kaiverrus sisältyy hintaan. Kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Kaiverruksiin saa lisättyä seuraavat symbolit:

  • sydän
  • kaksi sydäntä
  • ääretön 

Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla. Esim. Sinä (kaksi sydäntä) Minä

Kaiverrus toiveen voi lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan.

Sormuksen koko-opas

MITEN SAAT SELVILLE KOTIOLOISSA SORMUKSEN OIKEAN KOON

Sormuksen koon valinta on olennainen osa sormustilausta, koska oikean kokoinen sormus on käytössä mukavampi ja jopa huomaamaton. OHESSA JOITAKIN KEINOJA SORMEN KOON MITTAAMISEEN ”KOTIOLOISSA”. Huomioithan kuitenkin, ettei mikään niistä anna 100% varmasti oikeaa tulosta. Mahdollisuudet kerralla oikean kokoisen sormuksen tilaamiseen on kuitenkin näillä keinoilla huomattavasti paremmat. Varmin keino oikean kokoisen sormuksen löytämiseen on käynti Sormusten Herran liikkeessä Hyvinkäällä  jos matkaa vain ei ole liikaa. Liikkeessä saamme sormen mitattua tarkasti ja samalla näet, miltä sormus näyttää sormessa. Ohessa ohjeita sekä sormen koon mittaamiseen, että jo mahdollisesti olemassa olevan oikean kokoisen sormuksen mittaamiseen.

MAHDOLLISESTI JO OLEMASSA OLEVA (OIKEAN KOKOINEN) SORMUS AUTTAA UUDEN SORMUKSEN KOON VALINNASSA. MITTAA SEN SISÄHALKAISIJA OHEISTEN OHJEIDEN MUKAAN.

SORMUKSEN MITTAAMINEN VIIVOTTIMELLA

Jos sinulla on sormus, joka on oikean tai lähes oikean kokoinen, voit mitata sormuksen sisäpuolen halkaisijan esimerkiksi viivottimen avulla. Suomessa käytetty mittayksikkö on sormuksen (sisä)halkaisija millimetreinä. Ole tarkkana, että mittauskohta on tarkasti sormuksen sisäreunan kohdalla. Kuvan sormuksen koko viivottimella mitattuna on n. 18,5 mm.

SORMUKSEN MITTAAMINEN TYÖNTÖMITALLA

Jos kotoa löytyy ns. ”työntömitta”, kannattaa olemassa olevan oikean kokoisen sormuksen mittaamiseen käyttää ehdottomasti sitä, koska näin saat tarkemman tuloksen. Mittaa useita kertoja kuvan mukaisesti, jotta varmasti saat mitan oikeasta kohdasta.

JOS OIKEAN KOKOISTA SORMUSTA EI OLE APUNA, PITÄÄ MITATA SORMI, JOHON ALLA OHJEITA.

SORMEN (leveyden) MITTAAMINEN VIIVOITTIMELLA

Yksi keino oikean koon selvittämiseksi on sormen leveyden mittaaminen viivottimella kuvan mukaisesti. Aseta mitattavan sormen pää pöydän reunalle ja paina kämmentä alas niin, että sormen iho kiristyy REILUSTI siltä kohdalta, jossa sormusta pidetään. Mittaa sitten sormen leveys viivottimella sormen päältä. Suorita mittaus kohtalaisen läheltä niveltä, EI liian läheltä kämmentä, jossa sormi on leveämpi. Jos sormesi kuitenkin on MERKITTÄVÄSTI paksumpi nivelen kohdalta, pitää mittaus tehdä siitä. Silloin sormuksen pitäisi nivelen kohdalta olla jopa hieman tiukka, mutta kuitenkin pois otettavissa. Näin se ei ole liian väljä käytössä.

Mittaus kannattaa toistaa useampia kertoja, niin saat varmemmin oikean tuloksen. Saadusta tuloksesta kannattaa vielä vähentää 0,5 mm. Jos siis mittauksen tulos on esimerkiksi 18,0 mm, neuvoisin tilaamaan koon 17,5. 

SORMEN YMPÄRYSMITTA TEIPIN AVULLA

Voit myös käyttää teippiä avuksi sormen mittauksessa, kuten kuvassa. Kiedo teippi TIUKASTI sormen ympärille ja merkitse kehän mitta kynällä. Ota teippi pois ja mittaa sen pituus. Alla on taulukko, jolla saat tuloksen muutettua Suomessa käytettyyn sormusten koon mittayksikköön, eli sisähalkaisija milleinä. Nyt sinulla on siis selvillä koko, jonka voit sormusta tilatessa valita kokovalikosta.

Vasemmalla mittauksen tulos | Oikealla suositeltava koko

Varmuuden vuoksi kannattaa kokeilla sekä viivottimella, että teipin avulla mittaamista, sillä niiden tulokset saattavat poiketa toisistaan. Itse olen omissa ”testeissäni” päässyt viivottimella sormen päältä mitaten lähemmäs oikeaa tulosta. 

Muistathan, että nämä keinot ei anna 100% varmuudella oikeaa tulosta, mutta mahdollisuudet oikean koon valintaa paranevat huomattavasti.

Oikean koon löytäminen kerralla on paitsi sinun, myös minun etu ja siksi autan tarvittaessa mielelläni oikean koon valinnassa myös PUHELIMITSE 040 1593 566. 

Olet myös tervetullut liikkeeseeni Hyvinkäälle varmistamaan oikean koon ja tutustumaan sormuksiin. Näet samalla, miltä sormus näyttää sormessa.                                                                                                                                                

KUINKA TIUKKA SORMUKSEN PITÄISI OLLA?

Oikea sana sopivaa sormusta kuvaamaan on ”NAPAKKA”. Sormus on sopiva, kun saat sen sormeen suhteellisen helposti, mutta pois otettaessa ”vastusta” on hieman. Jos joudut ”taistelemaan” sen pois saamiseksi, on se liian pieni. 

Jos sormus toisaalta on niin väljä, että se lähtee sormesta ilman minkäänlaista ”vastusta” tai jopa ravistelemalla, on se liian iso.  

SORMIEN KOKO VAIHTELEE

Vuorokauden aika vaikuttaa sormien kokoon ja aamulla sormet ovat usein hiukan turvoksissa, joten keskipäivä on hyvä aika mitata sormen koko. Jos mahdollista, mittausta kannattaa suorittaa vaikka useampana päivänä ja eri vuorokauden aikaan, niin saat varmemmin oikean tuloksen. Koska lämpötilakin vaikuttaa sormien kokoon, olisi hyvä tehdä mittaus, kun sormet ovat lämpimät.

MITÄ JOS VERKKOKAUPASTA TILAAMANI SORMUS EI OLE SOPIVA?

Jos tilaamasi sormus ei olekaan sopiva, niin eipä hätää, sillä voit vaihtaa käyttämättömän ja kaivertamattoman sormuksen oikean kokoiseen ILMAN KULUJA 30 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta. Ohjeet tähän löydät verkkokaupan sivuilta kohdasta yhteystiedot.