Näytetään tulokset 1–9 / 83

 • Muutostyö

  0,00

  Kun mies kosii, on perinteinen rivisormus varma valinta tulevan vaimon kihlasormukseksi. Tässä nuoren miehen myöntävän vastauksen tuonut :) valinta, sekä oma sormuksensa, joka on täynnä tunnearvoa, sillä se on hänen vaarinsa entinen kihlasrmus, joka pienennettiin hänelle sopivaksi ja kiillotettiin uuteen uskoon.

 • Muutostyöt

  0,00

  ?VANHOILLE KORUILLE UUSI ELÄMÄ! Pariskunta teetti vihkisormukset käyttäen hyväksi vanhoja käyttämättömiksi jääneitä korujaan. Verstaallamme Hyvinkäällä niistä valmistui kuvan valkokultaiset sormukset ja kaikki timantit on tietysti peräisin niistä vanhoista koruista.

 • Muutostyö

  0,00

  Taas kerran kasa vanhoja koruja "kierrättyi" kätevästi, kun Suvi luopui omistaan uutta sormustaan varten. Suurin osa tämän uuden valkokultaisen sormuksen timanteista löytyi myös vanhoista koruista ja kuvassa taustalla häämöttää se Suvin koru"kasa", jolla hoitui osa kustannuksista.

 • Muutostyö

  0,00

  Näidenkin sormusten valmistamisessa hyödynnettiin asiakkaan vanhoja koruja, joista toiseen istutettiin vinoon riviin timantteja suoraan sormuksen runkoon niin, ettei varmasti tartu kiinni vaatteisiin. Kivettömään sormukseen haluttiin hiukan "rosoa" ja se toteutettiin reunoja "rikkomalla". 

   

 • Muutostyö

  0,00

  Johannan vihkisormuksessa on timantteja niin paljon, että varmasti näkyy naapuriin asti ja ne kaikki on peräisin hänen vanhoista sormuksistaan. Muitakin vanhoja kultakoruja hänellä oli niin reilusti, että lähes puolet vihkisormuksen kustannuksista hoitui niillä, eli uuden sormuksen teettäminen oli silkkaa säästöä.

 • Muutostyö

  0,00

  Pariskunta ajeli pitkän matkan liikkeeseeni Hyvinkäälle mukanaan ISO kasa kultaa, jota he halusivat hyödyntää sekä vihki- että kihlasormusten hankintaan. Kaikki sormukset hankittiin siis saman tien, mutta Kuvaan pääsi vain vihkisormukseksi valittu Sormusten Herran oman malliston timanttisormus. Se kultakasa oli oikeasti ISO, eikä kolmeen kultasormukseseen tarvinut käyttää rahaa lainkaan, vaan päinvastoin he saivat mukaansa sormukset ja 200€ bensarahaa. Kyllä kierrätys kannattaa.

 • Muutostyö

  0,00

  Lähes kymmenen vuotta sitten Iiro osti vaimolleen Sormusten Herran "Lemmikki" timanttisormuksen, sillä tämä oli juuri synnyttänyt heidän ensimmäisen lapsensa. Nyt vaimolla oli edessä 40 v. synttärit, joten Iiro toi hänet liikkeeseeni valitsemaan itselleen lahjaa ja ajatuksena oli löytää uusi sormus tuon lähes kymmenen vuotta vanhan rinnalle. "Villi" ehdotukseni kahdesta kapeasta valkokultaisesta rivisormuksesta vanhan sormuksen molemmille puolille symmetrisenä kokonaisuutena sai kannatusta ja nyt sormea koristaa kolme yhteen juotettua sormusta.

 • Muutostyö

  0,00

  Suvin kultainen perintösormus ja miehen suvun puolelta saatu korukivi kohtasivat tositarkoituksella ja täydentävät toisiaan nyt näin tyylikkäästi. Kivelle valmistui perinteinen "kruunukastikka" ja sormuksen alkuperäiset kaiverrukset säästettiin.

 • Muutostyö

  0,00

  Pariskunta vieraili verstaallani mukanaan iso kasa vanhoja kultakoruja ja toiveenaan niiden hyödyntäminen uusiin sormuksiin molemmille. Sormusten Herran verstaalla toiveet tietenkin toteutuu ja kullan lisäksi osa uusien sormuksien kivistä on peräisin niistä vanhoista koruista, joilla myös lähes kaikki uusien sormuksien kustannuksista kuitattiin.

End of content

End of content