Muutostyö

0,00

Sormuksilla on tarinansa, joihin aikojen saatossa tulee uusia sivuja…usein surullisiakin. Nuori Sormusten Herra valmisti nimittäin yli 20 vuotta sitten sormuksen, joka oli 50 v. synttärilahja lapsilta äidille. Nyt jokapäiväisessä käytössä olleesta sormuksesta tulikin perintökalleus, jolle muutoksen myötä tuli uusi ilme ja se uusi sivu tarinaan. Perintösormuksesta otettiin timantit, jotka istutettiin vanhan sormuksen tapaan kahteen riviin, mutta uusin ilmein ja tällä kerralla valkokultaan. (Kuvan ennen muutosta muistin ottaa vasta, kun pari timanttia oli jo irroitettu).

Toimitusaika 3-10 arkipäivää

Osasto:

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Jos olet epävarma kuvan perusteella tilaamiseen, niin ei hätää. Voit palauttaa sormuksen tai vaihtaa oikean kokoiseen  ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autamme mielellämme koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Katso toimitusehdot ostoskorisivulta. Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessämme Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet.

TERVETULOA käymään!

Kaiverrus

Kaiverrus sisältyy hintaan. Kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Kaiverruksiin saa lisättyä seuraavat symbolit:

  • sydän
  • kaksi sydäntä
  • ääretön 

Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla. Esim. Sinä (kaksi sydäntä) Minä

Kaiverrus toiveen voi lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan.