Titaanisormus Titan Avantgarde 77-21020-060

149,00349,00

Titaanisormus timanteilla tai ilman. Sormuksessa on aaltoileva satiinipinta ja miellyttävä pyöristetty sisäpuoli. Titaani on kevyt, kestävä ja allergisoimaton materiaali.

-SORMUKSEN LEVEYS: 6,0 mm

-TIMANTIT: 0,09 ct / W si. Timantti on erinomainen korukivi ja parhaimmillaan juuri sormuksissa, koska se ei kovuutensa ansiosta kulu ja säilyttää siten loistonsa vuosikymmeniä.

LISÄÄTIETOJA TITAANISORMUKSIEN OMINAISUUKSISTA LÖYDÄT HIEMAN ALEMPAA KOHDASTA ”KUVAUS”:

Lisätietoja saat myös soittamalla 040 1593 566 tai käymällä liikkeessäni Hyvinkäällä Hämeenkatu 20, sekä sähköpostilla asiakaspalvelu@kultasepparanta.fi 

 

Tuotetunnus (SKU): 77-21020-060 Osastot: ,

Kuvaus

-TIMANTTIEN ISTUTUS: Timantit on istutettu sormuksen runkoon. Ei korkeita “kiviosia”, eli sormus ei tartu kiinni esimerkiksi vaatteisiisi. Tästä syystä titaanisormus on erittäin miellyttävä käytössä.

-MIELLYTTÄVÄ PYÖRISTETTY SISÄREUNA: Miellyttävän titaanisormuksesta tekee myös voimakkaasti pyöristetty sisäreuna. Siksi sormus tuntuu miellyttävän “pehmeältä” sormessasi. Pyöristys tekee sormuksesta myös “ilmavan”, joka etenkin kesällä lisää käyttömukavuutta.

-KEVYT, KOVA JA KESTÄVÄ: Kevyt titaani on kultaa ja etenkin hopeaa kovempi materiaali ja siksi titaanisormukset on erittäin kestäviä. Toisin, kuin monesti luullaan, titaanisormukset ei kuitenkaan ole täysin narmuuntumattomia. Niihinkin saattaa siis tulla elämisen jälkiä, kuten muihinkin yleisimpiin koru materiaaleihin.

LAADUKAS: Kuten kuvastakin näkyy, on sormuksen pienimmätkin yksityiskohdat laadusta tinkimättä tarkasti viimeistelty.

ALLERGIA YSTÄVÄLLINEN: Titaanisormukset on allergiaystävällisiä ja siksi hyvä valinta herkkäihoiselle.

LÄMMIN JOPA TALVELLA: Titaanin huonon lämmönjohtokyvyn ansiosta titaanisormus on miellyttävän lämpimän tuntuinen ihoa vasten jopa talvipakkasella.

PIENEMPI HIILKIJALANJÄLKI: Titaanisormuksella on muita metalleja pienempi hiilijalanjälki. Jos eettisyys on sinulle tärkeää, on titaanisormus hyvä valinta.

SORMUKSEN KOKO: Valittavana on koot 14,5-24,0, joten löydät varmasti oikean koon.

ETKÖ TIEDÄ SORMESI KOKOA? Hieman ylempää välilehdeltä löydät sormuksen koko-oppaan, joka auttaa sinua oikean koon valinnassa.

JOPA KOLMEN VUODEN TAKUU: Valmistaja antaa näille sormuksille vuoden takuun, mutta minä lupaan kaksi vuotta lisää, koska kyseessä on niin laadukkaat sormukset. Takuu on siis yhteensä on KOLME VUOTTA. Takuu korvaa valmistuksesta johtuvat virheet, kuten esimerkiksi timantin irtoamisen.

TILAA NYT, MAKSA MYÖHEMMIN: Tilaa nyt, MAKSA MYÖHEMMIN tai PILKO MAKSU ERIIN. Verkkokaupastani löytyy useita maksu vaihtoehtoja. Sinä teet ostokset, joten päätät myös miten maksat: HETI, MYÖHEMMIN TAI ERISSÄ.

ILMAINEN VAIHTO TAI PALAUTUS: Kokeile ilman riskiä, jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa sormuksen/sormukset (kaivertamattomat) ILMAISEKSI ja minä palautan rahasi ilman kyselyjä.

Jos olet epävarma sormesi koosta tai epäröit tilata sormusta pelkästään kuvan perusteella, niin ei hätää. Voit myös vaihtaa (kaivertamattoman) sormuksen sopivaan tai kokonaan uuteen malliin ILMAISEKSI (autan mielelläni koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566).

EDULLINEN: Titaani on edullinen materiaali, eli jopa useita satoja euroja edullisempi, kuin vastaava sormus olisi esimerkiksi valkokultaisena.

HOITO/HUOLTO: Titaanisormus ei kaipaa erityistä huoltoa. Likaa saattaa kertyä varsinkin timanttien ympärille, mutta sen saat pois liottamalla sormusta ensin kuuman veden ja astianpesuaineen sekoituksessa ja sen jälkeen harjaamalla pehmeällä hammasharjalla ja astianpesuaineella. Mattapintaisen sormuksen mahdolliset pinta naarmut saat pois esimerkiksi “karhun kielellä”, joita myydään mm. ruokakaupoissa.

-ILMAINEN KAIVERRUS: Kiinnostaako kaiverrus? No hyvä, sillä kaikkiin titaanisormuksiin saat sen ILMAISEKSI. Kaiverrus toiveen voit lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan. Kaiverrukseen saat lisättyä seuraavat symbolit: sydän / kaksi sydäntä / ääretön. Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla, eli esimerkiksi SINÄ (sydän) MINÄ. Huomioithan, että kaiverretulla sormuksella ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta.

JÄIKÖ VIELÄ KYSYTTÄVÄÄ TITAANISORMUKSESTA? Lähetä siinä tapauksessa sähköpostia (asiakaspalvelu@kultasepparanta.fi) tai vielä mielummin soita (040 1593 566), koska viestittelemällä saattaa asioita jäädä epäselviksi.

TERVETULOA KÄYMÄÄN LIIKKEESSÄNI HYVINKÄÄLLÄ: Haluatko mielummin nähdä sormuksen “livenä” ja testata sitä sormeesi? Siinä tapauksessa tervetuloa käymään liikkeessäni Hyvinkäällä, jos etäisyyttä ei ole liikaa. Samalla varmistamme sormuksen oikea koon.  Katso aukioloajat yhteystiedot kohdasta.

ILMAINEN VAIHTO TAI PALAUTUS: Jos olet epävarma sormesi koosta tai epäröit tilata sormusta pelkästään kuvan perusteella, niin ei hätää. Voit vaihtaa sormuksen oikean kokoiseen tai palauttaa sen ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autan mielelläni koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessäni Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet osoitteessa Hämeenkatu 20 (katso aukioloajat yhteystiedoista). Tervetuloa käymään.

TOIMITUSAIKA: Titaanisormusten toimitusaika on yleensä 5-10 arkipäivää. Liikkeestäni löytyy sormuksista mallikappaleet, mutta malliston laajuuden (n. 200 sormusmallia) vuoksi  tilaan niitä valmistajalta, kun itse saan tilauksia. Jos on hätätapaus ja toimitusaikani siksi liian pitkä, ole rohkeasti yhteydessä puhelimitse (040 1593 566), niin katsotaan, olisiko tilaustasi mahdollista nopeuttaa.

Titaanisormuksen etuja

  • titaani on kevyt, kova ja allergisoimaton materiaali!
  • titaanilla on muita metalleja pienempi hiilijalanjälki!
  • sormuksissa miellyttävä pyöristetty sisäpuoli!
  • timanttien istutus on käytännöllinen, eikä tartu kiinni!
  • sormuksia timanteilla tai ilman!

Lähes kahden sadan sormuksen laaja mallisto!

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Jos olet epävarma kuvan perusteella tilaamiseen, niin ei hätää. Voit palauttaa sormuksen tai vaihtaa oikean kokoiseen  ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autamme mielellämme koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Katso toimitusehdot ostoskorisivulta. Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessämme Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet.

TERVETULOA käymään!

Kaiverrus

Kaiverrus sisältyy hintaan. Kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Kaiverruksiin saa lisättyä seuraavat symbolit:

  • sydän
  • kaksi sydäntä
  • ääretön

Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla. Esim. Sinä (kaksi sydäntä) Minä

Kaiverrus toiveen voi lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan.

Toimitusaika

Tuotteen toimitusaika 5-10 arkipäivää. Valtaosa sormuksista valmistetaan tai tilataan valmistajilta toivotun kokoisina.

Sormuksen koko-opas

MITEN SAAT SELVILLE KOTIOLOISSA SORMUKSEN OIKEAN KOON

Sormuksen koon valinta on olennainen osa sormustilausta, koska oikean kokoinen sormus on käytössä mukavampi ja jopa huomaamaton. OHESSA JOITAKIN KEINOJA SORMEN KOON MITTAAMISEEN ”KOTIOLOISSA”. Huomioithan kuitenkin, ettei mikään niistä anna 100% varmasti oikeaa tulosta. Mahdollisuudet kerralla oikean kokoisen sormuksen tilaamiseen on kuitenkin näillä keinoilla huomattavasti paremmat. Varmin keino oikean kokoisen sormuksen löytämiseen on käynti Sormusten Herran liikkeessä Hyvinkäällä  jos matkaa vain ei ole liikaa. Liikkeessä saamme sormen mitattua tarkasti ja samalla näet, miltä sormus näyttää sormessa. Ohessa ohjeita sekä sormen koon mittaamiseen, että jo mahdollisesti olemassa olevan oikean kokoisen sormuksen mittaamiseen.

MAHDOLLISESTI JO OLEMASSA OLEVA (OIKEAN KOKOINEN) SORMUS AUTTAA UUDEN SORMUKSEN KOON VALINNASSA. MITTAA SEN SISÄHALKAISIJA OHEISTEN OHJEIDEN MUKAAN.

SORMUKSEN MITTAAMINEN VIIVOTTIMELLA

Jos sinulla on sormus, joka on oikean tai lähes oikean kokoinen, voit mitata sormuksen sisäpuolen halkaisijan esimerkiksi viivottimen avulla. Suomessa käytetty mittayksikkö on sormuksen (sisä)halkaisija millimetreinä. Ole tarkkana, että mittauskohta on tarkasti sormuksen sisäreunan kohdalla. Kuvan sormuksen koko viivottimella mitattuna on n. 18,5 mm.

SORMUKSEN MITTAAMINEN TYÖNTÖMITALLA

Jos kotoa löytyy ns. ”työntömitta”, kannattaa olemassa olevan oikean kokoisen sormuksen mittaamiseen käyttää ehdottomasti sitä, koska näin saat tarkemman tuloksen. Mittaa useita kertoja kuvan mukaisesti, jotta varmasti saat mitan oikeasta kohdasta.

JOS OIKEAN KOKOISTA SORMUSTA EI OLE APUNA, PITÄÄ MITATA SORMI, JOHON ALLA OHJEITA.

SORMEN (leveyden) MITTAAMINEN VIIVOITTIMELLA

Yksi keino oikean koon selvittämiseksi on sormen leveyden mittaaminen viivottimella kuvan mukaisesti. Aseta mitattavan sormen pää pöydän reunalle ja paina kämmentä alas niin, että sormen iho kiristyy REILUSTI siltä kohdalta, jossa sormusta pidetään. Mittaa sitten sormen leveys viivottimella sormen päältä. Suorita mittaus kohtalaisen läheltä niveltä, EI liian läheltä kämmentä, jossa sormi on leveämpi. Jos sormesi kuitenkin on MERKITTÄVÄSTI paksumpi nivelen kohdalta, pitää mittaus tehdä siitä. Silloin sormuksen pitäisi nivelen kohdalta olla jopa hieman tiukka, mutta kuitenkin pois otettavissa. Näin se ei ole liian väljä käytössä.

Mittaus kannattaa toistaa useampia kertoja, niin saat varmemmin oikean tuloksen. Saadusta tuloksesta kannattaa vielä vähentää 0,5 mm. Jos siis mittauksen tulos on esimerkiksi 18,0 mm, neuvoisin tilaamaan koon 17,5. 

SORMEN YMPÄRYSMITTA TEIPIN AVULLA

Voit myös käyttää teippiä avuksi sormen mittauksessa, kuten kuvassa. Kiedo teippi TIUKASTI sormen ympärille ja merkitse kehän mitta kynällä. Ota teippi pois ja mittaa sen pituus. Alla on taulukko, jolla saat tuloksen muutettua Suomessa käytettyyn sormusten koon mittayksikköön, eli sisähalkaisija milleinä. Nyt sinulla on siis selvillä koko, jonka voit sormusta tilatessa valita kokovalikosta.

Vasemmalla mittauksen tulos | Oikealla suositeltava koko

Varmuuden vuoksi kannattaa kokeilla sekä viivottimella, että teipin avulla mittaamista, sillä niiden tulokset saattavat poiketa toisistaan. Itse olen omissa ”testeissäni” päässyt viivottimella sormen päältä mitaten lähemmäs oikeaa tulosta. 

Muistathan, että nämä keinot ei anna 100% varmuudella oikeaa tulosta, mutta mahdollisuudet oikean koon valintaa paranevat huomattavasti.

Oikean koon löytäminen kerralla on paitsi sinun, myös minun etu ja siksi autan tarvittaessa mielelläni oikean koon valinnassa myös PUHELIMITSE 040 1593 566. 

Olet myös tervetullut liikkeeseeni Hyvinkäälle varmistamaan oikean koon ja tutustumaan sormuksiin. Näet samalla, miltä sormus näyttää sormessa.                                                                                                                                                

KUINKA TIUKKA SORMUKSEN PITÄISI OLLA?

Oikea sana sopivaa sormusta kuvaamaan on ”NAPAKKA”. Sormus on sopiva, kun saat sen sormeen suhteellisen helposti, mutta pois otettaessa ”vastusta” on hieman. Jos joudut ”taistelemaan” sen pois saamiseksi, on se liian pieni. 

Jos sormus toisaalta on niin väljä, että se lähtee sormesta ilman minkäänlaista ”vastusta” tai jopa ravistelemalla, on se liian iso.  

SORMIEN KOKO VAIHTELEE

Vuorokauden aika vaikuttaa sormien kokoon ja aamulla sormet ovat usein hiukan turvoksissa, joten keskipäivä on hyvä aika mitata sormen koko. Jos mahdollista, mittausta kannattaa suorittaa vaikka useampana päivänä ja eri vuorokauden aikaan, niin saat varmemmin oikean tuloksen. Koska lämpötilakin vaikuttaa sormien kokoon, olisi hyvä tehdä mittaus, kun sormet ovat lämpimät.

MITÄ JOS VERKKOKAUPASTA TILAAMANI SORMUS EI OLE SOPIVA?

Jos tilaamasi sormus ei olekaan sopiva, niin eipä hätää, sillä voit vaihtaa käyttämättömän ja kaivertamattoman sormuksen oikean kokoiseen ILMAN KULUJA 30 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta. Ohjeet tähän löydät verkkokaupan sivuilta kohdasta yhteystiedot.