Muutostyö

0,00

Niinan sormus sai uutta ilmettä korukivellä, joka on väriltään sininen…eiku vihreä…eiku violetti. Itse asiassa se on kaikkia näitä, sillä Niinan pitkäaikainen haave harvinaisesta Aleksandriitti kivestä toteutui vihdoin perintökalleuteen, joka alunperin on äidin äidin sormus. Aleksandriitin erikoinen ominaisuus on sen kyky vaihtaa väriä siihen kohdituvasta valosta riippuen. Luonnonvalossa väri on yleensä sinen, vihreä tai jotain siltä väliltä ja kynttilän valossa jopa pinkin punainen. Näitä kuvia otettaessa kivi oli paljaalla silmällä katsoen vihreä, mutta kameran läpi katsoen sininen.

Toimitusaika 3-10 arkipäivää

Osasto:

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Jos olet epävarma kuvan perusteella tilaamiseen, niin ei hätää. Voit palauttaa sormuksen tai vaihtaa oikean kokoiseen  ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autamme mielellämme koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Katso toimitusehdot ostoskorisivulta. Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessämme Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet.

TERVETULOA käymään!

Kaiverrus

Kaiverrus sisältyy hintaan. Kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Kaiverruksiin saa lisättyä seuraavat symbolit:

  • sydän
  • kaksi sydäntä
  • ääretön 

Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla. Esim. Sinä (kaksi sydäntä) Minä

Kaiverrus toiveen voi lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan.