Muutostyö

0,00

Kirsi kaukaa Kajaanista asti vieraili liikkeessäni Hyvinkäällä etsimässä vihkisormusta, eikä hänen valintansa ollut perinteisimmästä päästä, sillä valituksi tuli kerralla KAKSI identtistä rivitimanttisormusta. Nämä "rivarit" sitten juotettiin hänen yksikivisen kihlasormuksen molemmille puolille ja kyllähän tämä kolmen sormuksen kokonaisuus hyvältä näyttää, eikä lainkaan liian raskaalta

Ps.Kirsin Etelä-Suomen vierailun pääsyy ei ollut toki käynti Sormusten Herran, vaan ystävättären luona, mutta matkalla olisi ollut monta muutakin liikettä, joten Sormusten Herra kiittää luottamuksesta.

Toimitusaika 3-10 arkipäivää

Osasto:

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Jos olet epävarma kuvan perusteella tilaamiseen, niin ei hätää. Voit palauttaa sormuksen tai vaihtaa oikean kokoiseen  ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autamme mielellämme koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Katso toimitusehdot ostoskorisivulta. Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessämme Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet.

TERVETULOA käymään!

Kaiverrus

Kaiverrus sisältyy hintaan. Kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Kaiverruksiin saa lisättyä seuraavat symbolit:

  • sydän
  • kaksi sydäntä
  • ääretön 

Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla. Esim. Sinä (kaksi sydäntä) Minä

Kaiverrus toiveen voi lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan.