Muutostyö

0,00

Mitä tapahtuu asiakkaideni kultakoruille, kun he tuovat ne verstaalleni??? No…tämä seppähän laittaa ne "pataan" ja sulattaamutta luvan kanssa toki. Niin kävi myös Rinnan vanhoille koruille, kun hän miehensä kanssa päätti laittaa kihla- ja vihkisormukset uusiksi. Vanhat sormukset, varsinkin kivellinen vihkisormus oli epämiellyttävä sormessa, sillä se oli koverrettu sisäpuolelta "teräväksi" ja siitähän ei sormi tykkää. Rinnan tuoma kultakasa oli niin iso, että siitä sai helposti ronskit sormukset, joissa sisäpuoli on nyt miellyttäväksi pyöristetty ja vanhan vihkisormuksen timantit on tietenkin istutettu uuteen sormukseen.

Toimitusaika 3-10 arkipäivää

Osasto:

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Jos olet epävarma kuvan perusteella tilaamiseen, niin ei hätää. Voit palauttaa sormuksen tai vaihtaa oikean kokoiseen  ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autamme mielellämme koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Katso toimitusehdot ostoskorisivulta. Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessämme Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet.

TERVETULOA käymään!

Kaiverrus

Kaiverrus sisältyy hintaan. Kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Kaiverruksiin saa lisättyä seuraavat symbolit:

  • sydän
  • kaksi sydäntä
  • ääretön 

Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla. Esim. Sinä (kaksi sydäntä) Minä

Kaiverrus toiveen voi lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan.