Muutostyö

0,00

Kuullostaa ehkä hassulta, mutta joskus olisi hyvä, jos sitä tekisi vähemmän kestäviä tuotteita ja tässä syy moiseen.

Nuori Sormusten Herra teki yli kaksikymmentä vuotta sitten asiakkaalle kultaisen kaula- ja ranneketjun ja nyt oli käynyt niin, että ulkomaan matkalla kaulaketjusta oli kiinnostunut joku muukin ja yrittänyt napata sen hänen kaulastaan. Tässä kohtaa siis olisi ollut ihan ok, että ketju olisi katkennut, mutta eipä katkennut, vaikka pienikokoinen nainen raahautui hetken pitkäkyntisen perässäkin. Kaikki on kuitenkin nyt hyvin ja kaula on parantunut ja kaulaketjukin taas kunnossa. Se tosin vaati lukkoa lukuun ottamatta koko ketjun tekemistä uusiksi, sillä sen verran lenkit rytäkässä venähtivät, ettei pelkällä korjauksella selvitty. Katso kaikki kuvat, niin näet myös, minkälaiseen jamaan ketju rytäkässä meni.

Toimitusaika 3-10 arkipäivää

Osasto:

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Jos olet epävarma kuvan perusteella tilaamiseen, niin ei hätää. Voit palauttaa sormuksen tai vaihtaa oikean kokoiseen  ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autamme mielellämme koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Katso toimitusehdot ostoskorisivulta. Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessämme Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet.

TERVETULOA käymään!

Kaiverrus

Kaiverrus sisältyy hintaan. Kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Kaiverruksiin saa lisättyä seuraavat symbolit:

  • sydän
  • kaksi sydäntä
  • ääretön 

Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla. Esim. Sinä (kaksi sydäntä) Minä

Kaiverrus toiveen voi lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan.