Muutostyö

0,00

Nooralla oli äidiltä saatu sormus, joka oli muuten komia peli ja kunnossakin, mutta väri oli väärä, sillä Noora on valkokultaisen ystävä. Hän kyseli mahdollisuutta sormuksen "rodinointiin", jolla keltakultaisesta sormuksesta saa kyllä väriltään valkokultaisen, mutta kyseessä on vain pinnoitus, joka käytössä kuluu pois ja kohta sormus on taas keltakultainen ja edessä olisi uusi rodinointi. Siksi päädyttiin pitkän päälle järkevämpään ratkaisuun ja vanhan sormuksen ympärille valmistui uusi valkokultainen rivari.

Toimitusaika 3-10 arkipäivää

Osasto:

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Jos olet epävarma kuvan perusteella tilaamiseen, niin ei hätää. Voit palauttaa sormuksen tai vaihtaa oikean kokoiseen  ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autamme mielellämme koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Katso toimitusehdot ostoskorisivulta. Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessämme Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet.

TERVETULOA käymään!

Kaiverrus

Kaiverrus sisältyy hintaan. Kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Kaiverruksiin saa lisättyä seuraavat symbolit:

  • sydän
  • kaksi sydäntä
  • ääretön 

Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla. Esim. Sinä (kaksi sydäntä) Minä

Kaiverrus toiveen voi lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan.