Muutostyö

0,00

Anne-Marien maku korujen suhteen oli muuttunut keltaisesta valkoiseksi ja siksi hänellä oli iso kasa vanhoja keltakultaisia käyttöä vaille jääneitä koruja. Hän marssi verstaalleni korukasan kanssa tarkoituksenaan hyödyntää ne uuden valkokultaisen sormuksen valmistamiseen. Mukana oli myös kuva sellaisesta sormuksesta, jonkalainen oli hänen toiveenaan. Uusi sormus valmistui toiveiden mukaan ja sen kaikki kirkkaat timantit on peräisin hänen vanhoista koruistaan. Ne saivat kavereikseen mustia timantteja, sekä pinkkejä safiireja ja osa kustannuksista hoitui niillä vanhoilla kultakoruilla.

Toimitusaika 3-10 arkipäivää

Osasto:

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Jos olet epävarma kuvan perusteella tilaamiseen, niin ei hätää. Voit palauttaa sormuksen tai vaihtaa oikean kokoiseen  ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autamme mielellämme koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Katso toimitusehdot ostoskorisivulta. Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessämme Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet.

TERVETULOA käymään!

Kaiverrus

Kaiverrus sisältyy hintaan. Kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Kaiverruksiin saa lisättyä seuraavat symbolit:

  • sydän
  • kaksi sydäntä
  • ääretön 

Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla. Esim. Sinä (kaksi sydäntä) Minä

Kaiverrus toiveen voi lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan.