Muutostyö

0,00

Irenellä oli 30 vuotta sitten 10 v. hääpäivälahjaksi saatu timanttisormus, sekä perintökalleus, eli yli sata vuotias äidin isän kihlasormus, jotka molemmat kaipasivat hänen mielestään uutta ilmettä. Se uusi ilme löytyi yhdistämällä nämä kaksi sormusta niin, että kivetön "sormusvanhus" halkaistiin kahteen osaan ja puolikkaat juotettiin timanttisormuksen molemmin puolin. Tuloksena syntyi leveä ja näyttävä sormus, joka ei "ilmavuutensa" ansiosta näytä lainkaan raskaalta.

Toimitusaika 3-10 arkipäivää

Osasto:

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Jos olet epävarma kuvan perusteella tilaamiseen, niin ei hätää. Voit palauttaa sormuksen tai vaihtaa oikean kokoiseen  ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autamme mielellämme koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Katso toimitusehdot ostoskorisivulta. Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessämme Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet.

TERVETULOA käymään!

Kaiverrus

Kaiverrus sisältyy hintaan. Kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Kaiverruksiin saa lisättyä seuraavat symbolit:

  • sydän
  • kaksi sydäntä
  • ääretön 

Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla. Esim. Sinä (kaksi sydäntä) Minä

Kaiverrus toiveen voi lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan.