Muutostyö

0,00

Sirpan hyväkuntoinen kivetön perintösormus kaipasi hänen mielestään uutta ilmettä ja siksi hyväksi käytettiin myös hänen vanhaa ja jo käyttämättömäksi jäänyttä sormustaan. Siitä napattiin irti sinisafiiri, sekä kolme timanttia, jotka nyt koristavat perintösormusta. Kome muuta timanttia järjestyi Sormusten Herralta ja osan kustannuksista Sirpa maksoi muilla vanhoilla kultakoruillaan, eli "romukullalla". Toisessa kuvassa sormukset ennen muutosta, kuten myös ne"romukullat".

Toimitusaika 3-10 arkipäivää

Osasto:

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Jos olet epävarma kuvan perusteella tilaamiseen, niin ei hätää. Voit palauttaa sormuksen tai vaihtaa oikean kokoiseen  ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autamme mielellämme koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Katso toimitusehdot ostoskorisivulta. Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessämme Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet.

TERVETULOA käymään!

Kaiverrus

Kaiverrus sisältyy hintaan. Kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Kaiverruksiin saa lisättyä seuraavat symbolit:

  • sydän
  • kaksi sydäntä
  • ääretön 

Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla. Esim. Sinä (kaksi sydäntä) Minä

Kaiverrus toiveen voi lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan.