Tilaustyö

0,00

Harvoinpa on naisella yhtä hyvää syytä hankkia sormus, kuin Elinalla oli hänen tullessaan liikkeeseeni. Hänen miehensä oli nimittäin hankkinut peräkärryn ja siitä "kostoksi" 😉 halusi Elina itselleen tyylikkään timanttisormuksen. Olihan hän toki haaveillut sormuksesta jo jonkin aikaa, mutta aviomiehen hankinta sai Elinan viimein lähtemään sormuskaupoille, jonka tuloksena hänen sormessaan kimaltelee nyt upea rivisormus yhdeksällä timantilla, joissa yhteensä 0,90 karaatin edestä timantteja.

Toimitusaika 3-10 arkipäivää

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Jos olet epävarma kuvan perusteella tilaamiseen, niin ei hätää. Voit palauttaa sormuksen tai vaihtaa oikean kokoiseen  ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autamme mielellämme koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Katso toimitusehdot ostoskorisivulta. Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessämme Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet.

TERVETULOA käymään!

Kaiverrus

Kaiverrus sisältyy hintaan. Kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Kaiverruksiin saa lisättyä seuraavat symbolit:

  • sydän
  • kaksi sydäntä
  • ääretön 

Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla. Esim. Sinä (kaksi sydäntä) Minä

Kaiverrus toiveen voi lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan.