Tilaustyö

0,00

UPEIN LAHJAKORTTI IKINÄ!

Tiina sai mieheltään tämän ihan omin käsin suurella tunteella ja rakkaudella väkertämän sormuksen, mutta ihan aidosta kulta- tai hopeasormuksesta ei kuitenkaan ollut kyse, vaan maalarinteipistä sormukseksi muotoiltu lahjakortti. Tyylikkääseen sormus-lahjakorttiin oli ulkopuolelle ”kaiverrettu” liike (Sormusten Herra), jossa sillä voisi lunastaa sellaisen sormuksen, jonka Tiina itse haluaa ja sisäpuolelle käytettävä summa. Täydet pisteet Tiinan miehelle näin hauskasta ja poikkeavasta ideasta. Tiina on pinkin ystävä, joten uuden sormuksen kiviksi valikoitui pinkit safiirit. Onnea Tiinalle!

 

Toimitusaika 3-10 arkipäivää

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Jos olet epävarma kuvan perusteella tilaamiseen, niin ei hätää. Voit palauttaa sormuksen tai vaihtaa oikean kokoiseen  ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autamme mielellämme koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Katso toimitusehdot ostoskorisivulta. Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessämme Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet.

TERVETULOA käymään!

Kaiverrus

Kaiverrus sisältyy hintaan. Kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Kaiverruksiin saa lisättyä seuraavat symbolit:

  • sydän
  • kaksi sydäntä
  • ääretön 

Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla. Esim. Sinä (kaksi sydäntä) Minä

Kaiverrus toiveen voi lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan.