Tilaustyö

0,00

Silloin tällöin asiakkailla on hyvin tarkat suunnitelmat siitä, minkälaisen sormuksen tai sormukset he haluavat ja näin oli myös pariskunnalla, joka tuli juttusilleni kihla-asioissa. He halusivat sormuksiensa olevan nimenomaan puna-valkokultaiset, koska he olivat tavanneet toisensa ollessaan molemmat Punaisen Ristin palveluksessa, jonka logo on tietenkin punavalkoinen. Toisen sormuksen "osat" juotettiin yhteen yhdeksi sormukseksi, mutta toisen jätettiin vielä toistaiseksi erilleen, sillä pariskunta oli jo suunnitellut vihkisormusasiatkin valmiiksi. Se tulee olemaan timanttisormus, jonka on tarkoitus hiukan myöhemmin tulla puna- ja valkokultaisten osien väliin, jolloin kaikki kolme sormusta on tarkoitus yhdistää.

Toimitusaika 3-10 arkipäivää

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Jos olet epävarma kuvan perusteella tilaamiseen, niin ei hätää. Voit palauttaa sormuksen tai vaihtaa oikean kokoiseen  ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autamme mielellämme koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Katso toimitusehdot ostoskorisivulta. Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessämme Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet.

TERVETULOA käymään!

Kaiverrus

Kaiverrus sisältyy hintaan. Kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Kaiverruksiin saa lisättyä seuraavat symbolit:

  • sydän
  • kaksi sydäntä
  • ääretön 

Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla. Esim. Sinä (kaksi sydäntä) Minä

Kaiverrus toiveen voi lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan.