Tilaustyö

0,00

No nyt tuli Sormusten Herralle nimensä arvoinen tilaustyö. Mikko on nimittäin Sormusten Herra-kirjojen fani, joka päätti osaavana artesaanina suunnitella sarjan Sormusten Herra-aiheisia sormuksia, joista "Nazgül"-nimisen hän halusi myös omaan sormeensa ja tekijäksi valikoitui syystä tai toisesta 😉 Sormusten Herra.

"Nazgûllit" ovat fiktiivisiä hahmoja  kirjassa Taru sormusten herrasta. Ne olivat Sauronin palvelijoita Keski-Maassa ja niitä kutsuttiin nimellä nazgûl, eli Sormusvarjot ja  Sormusaaveet.

Katso kaikki kuvat, joissa mm. muutkin Mikon suunnittelemat Sormusten Herra-aiheiset sormukset, sekä pari hänen tekemää "fiiliskuvaa" Nazgül sormuksesta.

 

Toimitusaika 3-10 arkipäivää

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Jos olet epävarma kuvan perusteella tilaamiseen, niin ei hätää. Voit palauttaa sormuksen tai vaihtaa oikean kokoiseen  ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autamme mielellämme koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Katso toimitusehdot ostoskorisivulta. Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessämme Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet.

TERVETULOA käymään!

Kaiverrus

Kaiverrus sisältyy hintaan. Kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Kaiverruksiin saa lisättyä seuraavat symbolit:

  • sydän
  • kaksi sydäntä
  • ääretön 

Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla. Esim. Sinä (kaksi sydäntä) Minä

Kaiverrus toiveen voi lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan.