Muutostyö

0,00

Lähes kymmenen vuotta sitten Iiro osti vaimolleen Sormusten Herran "Lemmikki" timanttisormuksen, sillä tämä oli juuri synnyttänyt heidän ensimmäisen lapsensa. Nyt vaimolla oli edessä 40 v. synttärit, joten Iiro toi hänet liikkeeseeni valitsemaan itselleen lahjaa ja ajatuksena oli löytää uusi sormus tuon lähes kymmenen vuotta vanhan rinnalle. "Villi" ehdotukseni kahdesta kapeasta valkokultaisesta rivisormuksesta vanhan sormuksen molemmille puolille symmetrisenä kokonaisuutena sai kannatusta ja nyt sormea koristaa kolme yhteen juotettua sormusta.

Toimitusaika 3-10 arkipäivää

Osasto:

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Jos olet epävarma kuvan perusteella tilaamiseen, niin ei hätää. Voit palauttaa sormuksen tai vaihtaa oikean kokoiseen  ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autamme mielellämme koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Katso toimitusehdot ostoskorisivulta. Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessämme Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet.

TERVETULOA käymään!

Kaiverrus

Kaiverrus sisältyy hintaan. Kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Kaiverruksiin saa lisättyä seuraavat symbolit:

  • sydän
  • kaksi sydäntä
  • ääretön 

Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla. Esim. Sinä (kaksi sydäntä) Minä

Kaiverrus toiveen voi lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan.