Muutostyö

0,00

Pariskunta ajeli pitkän matkan liikkeeseeni Hyvinkäälle mukanaan ISO kasa kultaa, jota he halusivat hyödyntää sekä vihki- että kihlasormusten hankintaan. Kaikki sormukset hankittiin siis saman tien, mutta Kuvaan pääsi vain vihkisormukseksi valittu Sormusten Herran oman malliston timanttisormus. Se kultakasa oli oikeasti ISO, eikä kolmeen kultasormukseseen tarvinut käyttää rahaa lainkaan, vaan päinvastoin he saivat mukaansa sormukset ja 200€ bensarahaa. Kyllä kierrätys kannattaa.

Toimitusaika 3-10 arkipäivää

Osasto:

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Jos olet epävarma kuvan perusteella tilaamiseen, niin ei hätää. Voit palauttaa sormuksen tai vaihtaa oikean kokoiseen  ILMAISEKSI, jos sormus ei miellytäkään tai koko on väärä (autamme mielellämme koon valinnan kanssa puhelimitse 040 1593 566). Katso toimitusehdot ostoskorisivulta. Voit myös varmistua sormuksen sopivuudesta liikkeessämme Hyvinkäällä, jossa kaikista titaanisormuksista löytyy mallikappaleet.

TERVETULOA käymään!

Kaiverrus

Kaiverrus sisältyy hintaan. Kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Kaiverruksiin saa lisättyä seuraavat symbolit:

  • sydän
  • kaksi sydäntä
  • ääretön 

Lisää symbolit mieluiten (sulkuihin) kirjoittamalla. Esim. Sinä (kaksi sydäntä) Minä

Kaiverrus toiveen voi lisätä maksamisen yhteydessä kommentit-kohtaan.